Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Zoek in deze groep

Leden van de groep

Kennisplatform toezicht

Kennisplatform toezicht

Eigenaar: Richard van den Belt

Leden van de groep: 69

Omschrijving:

Waarom het Kennisplatform Toezicht?

Onze (nog niet naar een archiefbewaarplaats / e-depot overgebrachte) overheidsinformatie bevindt zich bijna overal: in document management systemen, netwerkschijven, vakapplicaties, e-mailboxen, etc. Op welke wijze kunnen wij het meest effectief toezicht houden op die gevormde informatie? Welke hulpmiddelen kunnen wij daarbij gebruiken? En met wie kunnen wij samenwerken en hierin samen optrekken?   

Het Kennisplatform Toezicht is bedoeld voor het samen ontwikkelen en uitwisselen van kennis op het gebied van toezicht op informatie. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over wet- en regelgeving, het delen van producten en het is natuurlijk ook bedoeld voor het voeren van vakinhoudelijke discussies.

Denk en praat mee

Ben je werkzaam - of geïnteresseerd - in het vakgebied toezicht op informatie? Dan ben je van harte welkom als lid van dit kennisplatform. Leden kunnen deelnemen aan blogs en discussies, vragen stellen en informatie delen. Lees hier hoe Pleio werkt, hoe je bijdragen plaatst en meedoet met dit platform.   

Actueel

Trekker van dit kennisplatform is Richard van den Belt (Stadsarchief Amsterdam). Het Kennisplatform Toezicht is onderdeel van het Nationaal Kennisnetwerk Archieven.

Het platform is nog in opbouw en zal nog verder worden ingericht. Suggesties voor deze inrichting zijn van harte welkom.

Tag(s) (komma gescheiden):