Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Week van het Digitaal Erfgoed

  • Zet in mijn agenda
    05-04-2017 00:00:00 07-04-2017 18:00:00 Europe/Berlin Week van het Digitaal Erfgoed Week van het Digitaal Erfgoed In 2015 vond de eerste editie van de Week van het digitaal erfgoed plaats. In deze tweede editie zullen door het hele land bijeenkomsten rondom digitaal erfgoed georganiseerd worden.NDE-conferentie De aftrap van deze week vormt een NDE-conferentie tijdens het Erfgoed Event. Het Erfgoed Event en het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) slaan de handen ineen om de uitwisseling van kennis over digitalisering in de diverse gebieden van de erfgoedsector te bevorderen.NDE Het... noreply DD-MM-YYYY
  • iedereen (publiek zichtbaar)
Door Nienke Onkenhout 222 dagen geleden
05-04-2017 00:00
07-04-2017 18:00

Week van het Digitaal Erfgoed
In 2015 vond de eerste editie van de Week van het digitaal erfgoed plaats. In deze tweede editie zullen door het hele land bijeenkomsten rondom digitaal erfgoed georganiseerd worden.

NDE-conferentie
De aftrap van deze week vormt een NDE-conferentie tijdens het Erfgoed Event. Het Erfgoed Event en het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) slaan de handen ineen om de uitwisseling van kennis over digitalisering in de diverse gebieden van de erfgoedsector te bevorderen.

NDE
Het NDE is een samenwerkingsverband dat zich richt op de vergroting van de maatschappelijke waarde van (digitaal) erfgoed. Om dat te bereiken worden collecties van archieven, bibliotheken, musea en andere instellingen beter zichtbaar, bruikbaar en houdbaar gemaakt. De Nationale strategie van het NDE biedt hiervoor een gezamenlijk perspectief.

Meer informatie:

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers