Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Big Data in de publieke sector

  • Zet in mijn agenda
    15-05-2017 09:00:00 30-05-2017 17:00:00 Europe/Berlin Big Data in de publieke sector   Big Data biedt ongekende en onbegrensde mogelijkheden voor publieke organisaties Big Data biedt de publieke sector veel kansen. Een innovatieve inzet van Big Data draagt bij aan de oplossing van de vele uitdagingen van dit moment. Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat een slimme inzet van Big Data de Europese publieke sector jaarlijks 150-300 miljard euro kan besparen. Uit ander onderzoek blijkt dat publieke organisaties die gericht inzetten op Big Data toepassingen het significant... Amsterdam noreply DD-MM-YYYY
  • iedereen (publiek zichtbaar)
Amsterdam
15-05-2017 09:00
30-05-2017 17:00
 

Big Data biedt ongekende en onbegrensde mogelijkheden voor publieke organisaties

Big Data biedt de publieke sector veel kansen. Een innovatieve inzet van Big Data draagt bij aan de oplossing van de vele uitdagingen van dit moment. Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat een slimme inzet van Big Data de Europese publieke sector jaarlijks 150-300 miljard euro kan besparen. Uit ander onderzoek blijkt dat publieke organisaties die gericht inzetten op Big Data toepassingen het significant beter doen. Toch zijn er nog (te) weinig publieke organisaties die concrete plannen hebben met Big Data. Wilt u meer weten over de voordelen en toepassingsmogelijkheden van Big Data voor uw eigen organisatie en u laten inspireren door succesvolle cases, dan is dit de opleiding voor u!


Big Data succesvol inzetten in de publieke sector

De toepassing van Big Data gaat een belangrijke rol spelen bij de vernieuwing van de publieke sector, bv. op het terrein van de zorg, duurzaamheid, mobiliteit, fraude en criminaliteitsbestrijding. Organisaties in de publieke sector zijn daarnaast snel aan het digitaliseren. De hoeveelheid en diversiteit aan data waarover uw organisatie dan zal beschikken is ongekend. Door deze data o.m. te verrijken en continu te analyseren en te evalueren beschikt u over een geweldig hulpmiddel om inefficiënties te ontdekken, uw dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en directe kostenbesparingen te realiseren.


Aan de slag met uw eigen data

Als er één sector is die kan profiteren van de ontwikkelingen op het gebied van Big Data dan is het wel de publieke sector. Vandaar dat wij speciaal voor publieke organisaties deze boeiende en inspirerende 5-daagse Big Data opleiding hebben ontwikkeld. Op de laatste dag past u de theoretische en praktische kennis, die u in de voorgaande 4 dagen hebt opgedaan, toe binnen uw eigen organisatie. Op basis van uw eigen data gaat u namelijk samen met de docenten aan de slag. U zult zien dat u naar huis gaat met tal van nieuwe inzichten en vele besparingsmogelijkheden!

 

Wat leert u tijdens deze Big Data in de publieke sector opleiding?

Tijdens deze opleiding leert u:

  • wat de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Big Data zijn;
  • hoe u als organisatie vooruit kunt kijken met Big Data en hoe uw organisatie om kan gaan met de grote hoeveelheid aan data;
  • hoe Big Data kan worden omgezet in nieuwe kansen, diensten en verdienmodellen;
  • hoe u concrete stappen kunt zetten voor de effectieve inzet van Big Data binnen uw organisatie; en
  • vraagstukken aan te pakken omtrent Big Data in combinatie met privacy, veiligheid en wetgeving.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel naar 040 246 02 20.

 

 

3.580

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers