Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Ook behoefte aan een training Google Analytics en/of gebruikersonderzoek?

  Christian van der Ven
  • iedereen (publiek zichtbaar)

  Tijdens de bijeenkomst van gisteren heeft het werkgroepje 'klantenkunde' het voorstel gedaan om gezamenlijk training te ondergaan om onze digitale klanten beter te leren kennen. Enerzijds willen we beter thuis worden in Google Analytics (kwantitatief onderzoek; hoe moet ik de cijfers lezen, hoe kan ik bezoekersgroepen segmenteren, hoe kan ik eigen rapportages genereren etc.), anderzijds willen we meer leren over de juiste onderzoeksmethodiek (kwalitatief onderzoek; wat zijn geschikte onderzoeksvormen, wat zijn de juiste vragen etc.).

  Om een idee te hebben van waar we naar op zoek moeten (welk niveau, welke duur, welke vorm etc.) willen we allereerst een beeld krijgen van wie er belangstelling hebben voor zo'n training.

  Per training vind je onderstaand wie er zich al als belangstellende hebben gemeld. Wil je daar ook bij komen te staan? Dan laat een berichtje achter. Let op: je meld je nu nog niet definitief aan, dit is slechts een eerste oriëntatie voor de werkgroep. Degene die zich als belangstellende opgeven, zullen waarschijnlijk een aantal vragen voorgeschoteld krijgen (hoe is je voorkennis, met hoeveel personen zou je deelnemen etc.) en op basis daarvan kunnen we dan op zoek naar een geschikte aanbieder voor die training.

  Belangstellenden voor training Google Analytics:

  - Mariska Heijmans
  - Lisa Lucassen
  - Marie-Christine Engels
  - Pim Oxener
  - Mark Alphenaar
  - Joyce Pennings
  - Tamara Tesselaar-Groot
  - Jaël Jonkman

  Belangstellenden voor training onderzoeksmethodiek:

  - Harriet de Man
  - Marie-Christine Engels
  - Robert van Vuuren
  - Janna Leguijt

  Dus ook belangstelling? Laat je naam achter o.v.v. het soort training(en) waar je belangstelling voor hebt.

  De bedoeling is dat we ook ná de training onze ervaringen blijven delen, handige rapportages uitwisselen, cijfers benchmarken, onderzoeksresultaten presenteren etc.

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers