Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Week van het Digitaal Erfgoed 2017 - Netwerkbijeenkomst Vraag maar raak: beginnen met duurzame toegankelijkheid

  Pepijn Lucker
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Pepijn Lucker in de groep Kennisplatform preservation 165 dagen geleden

  Het Netwerk Digitaal Erfgoed (NDE) organiseert van 7 tot en met 14 april weer de Week van het Digitale Erfgoed. Tijdens deze week vinden er verspreid door het hele land bijeenkomsten en workshops plaats rondom het thema digitaal erfgoed.

  De aftrap is op vrijdag 7 april in Den Bosch tijdens de conferentie van de NDE. Ook in Den Bosch wordt op 11 april tussen 10.00u en 12.30u de Netwerkbijeenkomst "Vraag maar raak: beginnen met duurzame toegankelijkheid" gehouden. Tijdens deze bijeenkomst worden kennisvragen en -aanbod bij elkaar gebracht. Het is dé gelegenheid om een persoonlijk antwoord te krijgen op vragen rondom de duurzame toegang tot digitale informatie, ongeacht het type informatie, het soort instelling of het bestandsformaat. Vraagstukken kunnen van tevoren worden ingezonden en worden ter plekke door een expert op dat terrein behandeld.

  Meer informatie en een aanmeldingsformulier zijn hier te vinden. Het volledige programma is te vinden op de website van de Week van het Digitaal Erfgoed.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers