Informatie 2020

Inloggen
Engels | Nederlands | Frans

Meld je nu aan voor het Hoe Open? Festival

 

Na het Doe Open! Festival van vorig jaar, is het nu tijd voor het Hoe Open? Festival. Dit jaar staat in het teken van 'hoe' vragen: hoe werkt een Open Overheid eigenlijk? En hoe open kan de overheid zijn? Kom op 12 december naar TivoliVredenburg in Utrecht voor een dag vol inspiratie, debat en ontmoetingen.

Meld je nu aan voor het Hoe Open? Festival

Keynote speeches
Mis de keynote speeches van onder anderen Marleen Stikker en Marens Engelhard niet! Marleen Stikker is directeur en mede-oprichtster van Waag Society, waar openheid één van de speerpunten is. Marens Engelhard is de algemene rijksarchivaris en algemeen directeur van het Nationaal Archief. Waarom vindt hij Open Overheid van belang?

Ben je alvast benieuwd naar het tijdstip van de verschillende programmaonderdelen? Kijk dan op open-overheid.nl voor het voorlopige programma.

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Nienke Onkenhout
   Nienke Onkenhout 307 dagen geleden

   In aanvulling op de blog van Jeroen:

   Tijdens het 'Hoe open? Festival' wordt ook voor de 1e keer de SODA, de Stuiveling Open Data Award, uitgereikt.
   Deze wedstrijd is voor iedereen die een toepassing heeft gemaakt waarbij open data van de Nederlandse overheid wordt gebruikt, zoals een website, app of visualisatie. De prijs is een mooi geldbedrag om de toepassing verder te ontwikkelen.

   Heb je zelf zo'n toepassing ontwikkeld of heeft iemand anders dat gedaan met jouw data? Doe dan mee of nodig die ander uit om mee te doen! De inzending moet op 8 november 2016 binnen zijn.
   Lees meer op de site van de SODA: Win jij SODA2016?

    

    

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers